Anti Spam Beleid

Rommelmarktengids.com verstuurt op regelmatige basis gratis nieuws, tips, promoties en informatie via e-mail nadat een inschrijver zich via “double opt-in” heeft aangemeld of geregistreerd.

Daarnaast zal Rommelmarktengids.com op termijn ook de mogelijkheid bieden om rommelmarkten te promoten of in de spotlight te plaatsen. Dit zal op dat moment via e-mail en via de site aan de gebruikers te kennen gegeven worden.

Rommelmarktengids.com draagt privacy en de wetgeving rondom elektronische mailings hoog in het vaandel. Zo proberen wij ten allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid e-mails die verstuurd worden aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.

Ook het veelvuldig dezelfde e-mail versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven).

Rommelmarktengids.com zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich ook altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Double opt-in

Wanneer iemand zich op deze website registreert of inschrijft voor de nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding.

Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.